Wij bezorgen alleen in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk, overige landen in overleg.

Over Naturep

Ik ben Luis Hartman en heb vanaf mijn 8e jaar al interesse voor de natuur en alle daarin levende dieren en planten. En heb ik vanaf die leeftijd verschillende dieren en vooral reptielen en amfibieën gehad. Naturep is dan ook vanuit een hobby ontstaan. Zoals een aantal mensen zullen weten heb ik eerst een winkel gehad, maar daar moest ik helaas door de crisis mee stoppen. Maar na een tijdje gaat het toch weer kriebelen. Dit omdat reptielen in mijn bloed zitten en ik eigenlijk niet zonder ze kan.
Hierdoor heb ik besloten om toch weer te beginnen, maar in dit geval met een webshop. Ik vind de gezondheid en de manier van houden van reptielen en amfibieën erg belangrijk en hoop op deze manier daaraan te kunnen bijdragen.

Samen met de interesse voor reptielen heb ik mij ook gespecialiseerd in Natuurgenezing en heb in de afgelopen jaren heel wat kennis en kunde opgedaan in het op een natuurlijke manier behandelen van allerlei dieren. Deze natuurlijke geneeswijze pas ik dan ook toe bij reptielen. Bij natuurgenezing kijk je naar het totale beeld, van leefomstandigheden, het dier, de voeding etc en kom je tot een uitkomst. Waarna je de juiste maatregelen neemt en/of een geschikt middel gaat geven. Dus mocht je problemen hebben met uw reptiel, neem gerust contact met mij op en kunnen we samen tot een oplossing komen. 

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring                          Retourbeleid

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste producten en aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Contact

Naturep
06- 52027287
info@naturep.nl
www.naturep.nl
KvK 73618985
BTW NL001630194B62