Wij bezorgen alleen in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk, overige landen in overleg.

Webshop

Voor verwarming van je terrarium zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk gewoon kiezen voor lampen die licht en warmte geven en afhankelijk van de behoefte van het dier of de grootte van het terrarium kun je meer of minder wattage nemen. Maar er zijn ook mogelijkheden zoals warmtelampen en warmtekabels. Dit zijn producten die alleen warmte afgeven en dus geen licht. Dit soort producten worden vaak bij woestijnbewoners gebruikt, omdat die meer warmte behoeven. En dat kunnen deze materialen geven.

Nu zijn er ook de infrarood warmte panelen die ook in deze webshop staan. Deze panelen zijn in verhouding zuinig in verbruik en zijn over het algemeen in te zetten in grootte verblijven of dierenruimtes. Dit zijn elektrische panelen en zijn dus ook overal te gebruiken waar stroom aanwezig is.

Het voordeel van Infrarood warmte panelen is dat ze zowel de ruimte als de daarin staande objecten verwarmen, waardoor het sneller warm aanvoelt en dus sneller op temperatuur is, waardoor het zuiniger is. Tevens door het de manier van verwarmen blijft de warmte over het gehele verblijf verspreid. Bij normale verwarming stijgt de warmte altijd op waardoor de warmte zich boven in het verblijf ophoopt en de warmte dus niet beneden is waar deze zou moeten zijn.

Ceramische warmtelamp zwart 50W

Ceramische warmtelamp zwart 50W. Geeft alleen warmte en geen licht.

Van € 15,00 voor € 12,50

Ceramische warmtelamp zwart 75W

Ceramische warmtelamp zwart 75W. Geeft alleen warmte en geen licht.

Van € 15,00 voor € 12,50Ceramische warmtelamp zwart 100W

Ceramische warmtelamp zwart 100W. Geeft alleen warmte en geen licht.

Van € 15,00 voor € 12,50Infrarood warmte paneel 60x60

Dit zijn mooie panelen om een groot terrarium of een terrariumkamer of andere dierenruimte elektrisch te verwarmen. Het mooie van infrarood is dat het niet alleen de ruimte maar ook de objecten erin verwarmd, waardoor het totaal aangenamer aanvoelt en hierdoor ook zuiniger is.

Afmeting 59,4 x 59,4 x 3,5 cm
230 V 50 Hz 400 W 1,8 A
Gewicht 4 kg
Temp +/- 90 °C
Verbruik +/- 400 W/h
Verwarmt +/- 10 m² 

Beschikbaar in wit of zwart

€221,43

Bestellen
info

Infrarood warmte paneel 120x60

Dit zijn mooie panelen om een groot terrarium of een terrariumkamer of andere dierenruimte elektrisch te verwarmen.Het mooie van infrarood is dat het niet alleen de ruimte maar ook de objecten erin verwarmd, waardoor het totaal aangenamer aanvoelt en hierdoor ook zuiniger is.

Afmeting 119,4 x 59,4 x 3,5 cm
230 V 50 Hz 750 W 3,3 A
Gewicht 7,5 kg
Temp +/- 90 °C
Verbruik +/- 750 W/h
Verwarmt +/- 18 m² 

Beschikbaar in wit of zwart

€308,55

Bestellen
info

Infrarood warmte paneel 60x30

Dit zijn mooie panelen om een groot terrarium elektrisch te verwarmen.Het mooie van infrarood is dat het niet alleen de ruimte maar ook de objecten erin verwarmd, waardoor het totaal aangenamer aanvoelt en hierdoor ook zuiniger is.

Afmeting 60 x 30 x 3,5 cm
230 V 50 Hz 90 W 0,4 A
Gewicht 2, kg
Temp +/- 90 °C
Verbruik +/- 90 W/h
Verwarmt +/- 5 m² 

Beschikbaar in wit of zwart

€192,39

Bestellen
info

Thermostaat SALUS RT510SPE

De SALUS RT510SPE is een draadloze stekkerthermostaat die perfect aan te sluiten is op de Prestyl infrarood verwarmingspanelen. De thermostaat bestaat uit een set met een zender en een ontvanger.
De zender heeft een helder LCD scherm en is eenvoudig te bedienen. De thermostaat heeft verschillende programmeerbare programma’s, namelijk een 7 daags programma, werkdagen programma en een weekendprogramma. Tevens zijn er 6 schakelmomenten per dag instelbaar. De zender werkt op 2 AA batterijen (meegeleverd).
De ontvanger komt in de vorm van een stekkerschakelaar waarop u het paneel aansluit. De stekkerschakelaar is vooraf gekoppeld en u kunt deze ontvanger in ieder stopcontact aansluiten.
De ontvanger is in staat maximaal 16 ampère te schakelen. De thermostaat is in te stellen op een temperatuur tussen de 5 ℃ en 35 ℃.


€ 96,10

Thermostaat uitbreidingsplug

Deze uitbreidingsplug is nodig als u een tweede infrarood warmte paneel wilt aansluiten op de thermostaat.

€ 47,80

Thermostaat SALUS RT310iSPE

omschrijving
De SALUS RT310iSPE is een draadloze internet stekkerthermostaat. Deze thermostaat is ideaal in combinatie met Prestyl infrarood verwarmingspanelen. Ook deze thermostaat bestaat uit een set met een zender en een ontvanger. Anders dan bij de SALUS RT510SPE draadloze stekkerthermostaat kan deze thermostaat via app besturing worden aangestuurd.
Tevens zijn er 6 schakelmomenten per dag instelbaar. De zender werkt op 2 AA batterijen (meegeleverd).
De stekkerschakelaar is vooraf gekoppeld en u kunt deze ontvanger in ieder stopcontact aansluiten. Meegeleverd wordt een wifi connector die u in uw modem moet steken, deze hoeft verder niet geïnstalleerd te worden.
De ontvanger is in staat maximaal 16 ampère te schakelen. De thermostaat is in te stellen op een temperatuur tussen de 5 ℃ en 35 ℃.


€ 175,39

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring                          Retourbeleid

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste producten en aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Contact

Naturep
06- 52027287
info@naturep.nl
www.naturep.nl
KvK 73618985
BTW NL001630194B62